Napoleonas
Tai visiems puikiai žinomas gaminys, laikomas konditerijos meistriškumo įrodymu. NAPOLEONO torto receptas visiems lyg ir aiškus, tačiau pasirinktos subtilybės, atrasti savi „užkeikimai“ tortui suteikia ypatingą skonį.
„Šiaulių Injustos” meistrai per ilgą praktiką jaučiasi atskleidę klientų skonio paslaptis, nes pagrindinių švenčių metu įmonė NAPOLEONUI sulaukia užsakymų keleriopai daugiau negu gali jų įvykdyti. Tad, norintys pasimėgauti ir gimtadienio stalą praturtinti burnoje tirpstančiu, tik iš natūralių produktų gaminamu NAPOLEONU, turi jį užsakyti gerokai iš anksto.
Torto gamyba reikalauja ypatingo kruopštumo. Šaldyta kapota tešla įgaus vis kitokį skonį, priklausomai nuo pasirinktos temperatūros bei šaldymo laiko.
Torto pertepimui naudojamo plikyto kremo gamyba – tikra magija, kurioje daugiausiai vietos tenka meistrų patirčiai ir kruopštumui. Iš pieno, kiaušinių ir sviesto verdamas kremas, kuriuo pertepamas tortas, slepia pagrindinę torto skonio ir kvapo paslaptį. Kitas pertepimo sluoksnis yra iš natūralios juodųjų serbentų uogienės. Šios ypatingos uogos suteikia NAPOLEONUI nepakartojamą aromatą.
„Šiaulių Injustos“ kepamas NAPOLEONAS skirtas tiems, kurie vertina natūralius produktus, pirmenybę atiduota tradicijoms, renkasi sveiką maistą. Todėl tortas yra puošiamas labai subtiliai, minimaliai, visus produkto privalumus koncentruojant į nepaprastą skonį, kuriuo mėgausiesi ir ilgai neužmirši.